13.8.11

Χώρισε η Βουλευτίνα Εύα Καϊλή !

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο μεγάλο έρωτα της όμορφης βουλευτίνας Εύας Καϊλή. Το πλοίο της αγάπης, με το οποίο ταξίδευαν σε πελάγη ευτυχίας εδώ και δύο χρόνια η γοητευτική Θεσσαλονικιά και ο αγαπημένος της Πασχάλης Διαμαντίδης, δεν έπιασε ποτέ στεριά, αφού ισχυροί άνεμοι το έσπρωξαν σε μια βραχονησίδα προκαλώντας του σοβαρά ρήγματα.
Οι επιβάτες του αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν, με αποτέλεσμα η Εύα Καϊλή να βρεθεί μόνη της κάπου στις Κυκλάδες και ο αγαπημένος της Πασχάλης, σε εντελώς διαφορετική ρότα, μόνος κι... έρημος σε άλλο νησί.
Οι υποχρεώσεις της πολιτικής έφεραν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η ξανθιά βουλευτίνα είχε ρίξει όλο το βάρος στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον 27χρονο εφοπλιστή. Μία, δύο, τρεις, τα φόρτωσε κι εκείνος τα πράγματα και έφυγε από... το σπίτι.
Η Εύα Καϊλή προσπάθησε με ένα ταξίδι σε νησί των Κυκλάδων να ξεφύγει για λίγο από τις βασανιστικές σκέψεις του παρελθόντος. Δεν την κυνηγούν οι Ερινύες, αλλά οι μοναδικές στιγμές και τα όμορφα όνειρα που είχε κάνει γι' αυτόν τον έρωτα.
Δύο χρόνια ζωή σαν παραμύθι, μόνο που η ζωή δεν είναι παραμύθι...zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου