12.8.11

Διαιτητής πήδηξε φράχτη για να γλιτώσει το ξύλο! (video)

Πολύ ξύλο αλλά και πολύ γέλιο είχε ο αγώνας Union San Guillermo – Atletico Tostado για την 5η κατηγορία της Αργεντινής, που είχε άδοξο τέλος, αφού οι γηπεδούχοι πήγαν… τρέχοντας τον διαιτητή, αναγκάζοντάς τον να φύγει από το γήπεδο όπως – όπως!
Όλα ξεκίνησαν όταν ο…. Αργεντινός ρέφερι δέχθηκε σπρώξιμο από έναν παίκτη των γηπεδούχων και είχε την ατυχή ιδέα να ανταποδώσει με χαστούκι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Union San Guillermo τον περικύκλωσαν και άρχισαν να του ρίχνουν μπουνιές και κλοτσιές, ενώ ανάλογη τύχη είχαν και οι βοηθοί του διαιτητή, που τόλμησαν να μπουν στη μέση για να τον υπερασπιστούν.
Η συνέχεια ήταν να εκτυλιχθούν σκηνές βγαλμένες από το σόου του Benny Hill, αφού μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο «θαρραλέος» διαιτητής το έβαλε στα πόδια και βγήκε τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο, για να γλιτώσει το λιντσάρισμα! Επειδή μάλιστα τα αποδυτήρια δεν αποτελούσαν ασφαλές καταφύγιο, χρειάστηκε να… πηδήξει το φράχτη του γηπέδου για να ξεφύγει από τους διώκτες του!
Δεν αποκλείεται πάντως οι εξοργισμένοι γηπεδούχοι να τον ακολούθησαν στα γύρω χωράφια, όπως είθισται να συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις… sportena.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου