30.9.11

Συνάντηση Τ. Αποστολόπουλου με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας !!

Με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο συναντήθηκε χθες (29/9/11) στην Καλαμάτα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας, αφού ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας εκδήλωσε το ζωηρό του ενδιαφέρον και ζήτησε από το Γενικό Γραμματέα να τον ενημερώσει για αναπτυξιακά θέματα και έργα αρμοδιότητάς του που προωθούνται αυτό τον καιρό στη Μεσσηνία.
Έγινε μία ουσιαστική και γόνιμη συζήτηση που έδωσε την ευκαιρία στον κ. Αποστολόπουλο να ευχαριστήσει αλλά παράλληλα και να συγχαρεί το Μητροπολίτη Μεσσηνίας για το μεγάλο ποιμαντικό αλλά και κοινωνικό έργο που επιτελεί στην περιοχή του.
Από την άλλη πλευρά ο Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος μίλησε με θερμά λόγια για το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, τόνισε την έμπρακτη αγάπη του για τον τόπο και δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τη Μεσσηνία που ένα τέκνο της βρίσκεται σε μία τέτοια θέση ευθύνης και προσφοράς.
Στο τέλος της συνάντησης ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε, του επέδωσε αναμνηστική πλακέτα και δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά τις ευχές του Σεβασμιώτατου αλλά και τα αναμνηστικά δώρα που του πρόσφερε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο έγινε ανταποδίδοντας την τιμητική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Απρίλιο στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου