1.10.11

Φοιτήτριες πόζαραν γυμνές για φιλανθρωπικούς σκοπούς και βρήκαν τον μπελά τους !

Οι γυμνές φωτογραφίες που έβγαλαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς κατέληξαν σε πορνογραφικά σάιτ γνωριμιών. Ο λόγος για 12 φοιτήτριες κολεγίου της Μεγάλης Βρετανίας που δέχτηκαν να ποζάρουν γυμνές για να ενισχύσουν οικονομικά το σχολείο τους.
Οι γυμνές φωτογραφίες που έβγαλαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς κατέληξαν σε πορνογραφικά σάιτ και ιστοσελίδες γνωριμιών. Ο λόγος για 12 φοιτήτριες κολεγίου της Μεγάλης Βρετανίας που δέχτηκαν να ποζάρουν γυμνές για να ενισχύσουν οικονομικά το σχολείο τους.
Για να διατηρηθεί κάπως η αξιοπρέπεια των κοριτσιών οι φωτογραφίες υπέστησαν επεξεργασία, ώστε αντί για πρόστυχες και ιδιαίτερα προκλητικές να είναι απλά θελκτικές. Το ημερολόγιο εκδόθηκε δίχως να υπάρξουν προβλήματα και αντιρρήσεις και τα αντίτυπα εξαντλήθηκαν γρήγορα.
Ωστόσο, μια επιπλέον έκπληξη περίμενες τις νεαρέ κοπέλες. Άκρως προκλητικές φωτογραφίες τους που δεν είχαν υποστεί επεξεργασία αναρτήθηκαν σε διάφορα φόρουμ και σελίδες του διαδικτύου.
Μετά το περιστατικό, το σχολείο που είχε εξ΄αρχής δεχτεί έντονη κριτική για την έκδοση του σκανδαλώδους ημερολογίου, αποφάσισε να μπλοκάρει την έκδοση παρόμοιων ημερολογίων στο μέλλον.
Από την πλευρά τους οι νεαρές κοπέλες που πόζαραν γυμνές στο φακό με τις ευλογίες των δασκάλων τους, τώρα ανησυχούν για το μέλλον και την επαγγελματική σταδιοδρομία τους.
"Το έκανα μόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κανείς δεν μου είπε για τους κινδύνους. Τώρα ανησυχώ αρκετά για το εργασιακό μου μέλλον" δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily mail μια από τις νεαρές φοιτήτριες, η 21χρονη Rachael Lloyd.
Όπως τονίζουν, όταν δέχτηκαν την πρόταση δεν είχαν ενημερωθεί για τους πιθανούς κινδύνους και σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν τι θα ακολουθούσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου