1.10.11

Μεγάλες πυρκαγιές σε Κάρυστο και Θήβα !!

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα τρεις πυρκαγιές με την πλέον επικίνδυνη να εντοπίζεται κοντά στην κοινότητα Δύλισος στα Νέα Στύρα στην Κάρυστο, όπου μεγάλη έκταση με δάσος έχει παραδοθεί στις φλόγες και πνέουν εξαιρετικά δυνατοί άνεμοι, που δυσκολεύουν όσο τίποτε άλλο το έργο της κατάσβεσης.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 9 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.
Οι δυνάμεις αναπτύσσονται με τέτοιον τρόπο που να αναχαιτιστεί το μέτωπο της πυρκαγιάς μακριά από την κοινότητα, όπου κατευθύνεται. Την ίδια ώρα έχει ξεσπάσει πυρκαγιά κοντά στην κοινότητα Βάγια της Θήβας, στην περιοχή Μαζαράκι, σε χαμηλή βλάστηση και δασική έκταση και στην περιοχή πνέουν εξίσου δυνατοί άνεμοι.
Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 10 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιεί ένα αεροσκάφος. Παράλληλα, έχει ξεσπάσει πυρκαγιά και στο Καρπενήσι στην περιοχή Δολιανά σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο όμως με δασική έκταση και χαμηλή βλάστηση. Στην περιοχή επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιεί 1 ελικόπτερο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου