10.3.12

«Εντός έδρας» σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς !!

«Εντός έδρας» θα ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα ο Πρόεδρος της ΝΔ. Ωστόσο τα σενάρια για πιθανά επεισόδια έκανα την Συγγρού να κρατήσουν μυστικό το πρόγραμμά του.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες σήμερα το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον υπουργό Μεταφορών και στέλεχος πλέον της ΝΔ Μάκη Βορίδη θα εγκαινιάσουν μαζί την γέφυρα στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας. Στην συνέχεια θα επισκεφθεί το Δημαρχείο ενώ στις προθέσεις του είναι να περπατήσει στους δρόμους της ιδιαίτερης του πατρίδας και συνομιλήσει με τους κατοίκους της πόλης. Νωρίς το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.
Όλα ωστόσο θα εξαρτηθούν από το κλίμα που θα επικρατεί στην Καλαμάτα καθώς τα μηνύματα που έφταναν τις προηγούμενες ημέρες από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα στην Συγγρού έκαναν λόγο για ομάδες αριστεριστών οι οποίες ετοιμάζουν στον Αντώνη Σαμαρά «θερμή»υποδοχή. Γι αυτό τον λόγο αποφασίστηκε να ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ στην Καλαμάτα την τελευταία στιγμή.
Πρώτο θέμα είναι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία τονίζουν ότι οι διαρροές περί πιθανών επεισοδίων, συσπείρωσαν τους μεσσήνιους «γαλάζιους» ψηφοφόρους, οι οποίοι εμφανίζονταν διχασμένοι μετά την αλλαγή στάσης της ΝΔ απέναντι στο νέο μνημόνιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου