10.3.12

Και του πήραν 300 πρόβατα και τον συνέλαβε η αστυνομία

Με μια κινηματογραφική ζωοκλοπή, στην οποία συμμετείχαν 20 συνολικά άτομα, αποφάσισε ένας 44χρονος από τη Λάρισα να πάρει το αίμα του πίσω από 45χρονο κτηνοτρόφο, επειδή είχαν οικονομικές διαφορές. Έτσι λοιπόν οργάνωσε ολόκληρη επιχείρηση με την βοήθεια μια 38χρονης και άλλων 18 ατόμων.
Οι δράστες πήγαν στην μονάδα, ακινητοποίησαν τους τρείς αλλοδαπούς εργαζόμενους και στην συνέχεια άρπαξαν ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 300 πρόβατα. Η αποστολή τους δεν σταμάτησε εκεί… άρπαξαν εξαρτήματα και εργαλεία της κτηνοτροφικής μονάδας, συνολικής αξίας 65.000 ευρώ. Φόρτωσαν την λεία τους σε πλατφόρμες τριών γεωργικών ελκυστήρων και έγιναν καπνός!
Όπως μεταδίδει το e-volos τα πρόβατα βρέθηκαν τελικά στο Βελεστίνο. Τα είχε ένας 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία. Λίγο αργότερα παρουσιάστηκε στην αστυνομία και η 38χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση, η οποία και συνελήφθη. Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των 20 που συμμετείχαν στην επιχείρηση ζωοκλοπή. Κατηγορούνται για ληστεία, ζωοκλοπή, απλή σωματική βλάβη και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ούτε εδώ όμως σταματούν τα παράδοξα της υπόθεσης, καθώς φαίνεται ότι και το θύμα είχε λερωμένη την φωλιά του… Με τη επιστροφή των προβάτων και των κλοπιμαίων στο ιδιοκτήτη τους, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες και σε εκείνον. Τι έγινε; Η ζωοκλοπή αποκάλυψε ότι ο 45χρονος απασχολούσε στην επιχείρησή του λαθρομετανάστες, ο ένας από τους οποίους ηλικίας 21 ετών, συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου