10.3.12

«Μουδιασμένη Αρχή » για τον Αντ.Σαμαρά στην Καλαμάτα !!

ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΕΙΩΝ !!
Τελικά η λαοθάλασσα που περίμεναν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη προεκλογική εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα αποδείχθηκε « πολύ μικρή » ειδικά για την Μεσσηνία .
Αν υπολογίσει κάποιος τα κομματικά στελέχη τους αυτοδιοικητικούς καθώς και αρκετούς μεταφέρομενους οπαδούς από τους γειτονικούς νομούς οι συγκεντρωμένοι μετά βίας ξεπερνούσαν τα 1.000 άτομα .
Πρέπι όμως να τονίσουμε ότι οι συγκεντρωμένοι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά είχαν μαχητική διάθεση και μεγάλο παλμό με συνθήματα όπως “Να τος νά τος ο Πρωθυπουργος” και “Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς” διέκοπταν την ομιλία του κου Σαμαρά ο οποίος τόνισε ότι « Ειμαστε η κατ εξοχήν λαική παραταξη, η παράταξη που σκεφτεται τον άνθρωπο, και τώρα εδώ στα εγκανια , το μυαλό μου είναι στον συνταξιούχο, τον άνεργο, σε όλους αυτούς που αγωνίζονται και τα φέρνουν δύσκολα βόλτα » .
Καθ΄όλη την διάρκεια των εγκαινείων ο Αντ.Σαμαράς είχε δίπλα του τον Υπουργό υποδομών Μάκη Βορίδη ενώ μετά την λήξη των εγκαινείων της γέφυρας ο κος Σαμαράς συναντήθηκε στο Δημαρχείο της Καλαμάτας με τον δήμαρχο Παν.Νίκα με τον οποίο συζήτησε για τα προβλήματα του Δήμου


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου