10.3.12

Ξεκίνησαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ

Ξεκίνησαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ, με την εκλογή προεδρείου και πρόεδρο των εργασιών της τον γραμματέα της ΚΟ, Βασίλη Έξαρχο.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Έξαρχου, αύριο, μεταξύ 10 και 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν οι υπογραφές υποστήριξης των υποψηφίων προέδρων, ενώ μετά τις 11 θα συνεδριάσει η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης για να ανακηρύξει τις υποψηφιότητες.
Αμέσως μετά την εκλογή προεδρείου τον λόγο προς την Συνδιάσκεψη απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Χανς Σβόμποντα.
Την ομιλία του κ. Σβόμποντα ακολούθησε εκείνη του γγ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λουις Αγιάλα.
Στη συνέχεια, αναμένεται να μιλήσει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, ακολουθεί ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Α. Παπανδρέου, και αμέσως μετά, οι εισηγητές εκ μέρους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Οικονόμου και Πάρης Κουκουλόπουλος.
Οι σημερινές εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να διακοπούν περί στις 10 το βράδυ και να συνεχιστούν αύριο στις 09.30 έως τις 12.00, οπότε θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου