31.3.12

Την έπιασε με τον γιατρό… τον κατηγορεί για βία!

Στα πρόθυρα... ψυχολογικής κατάρρευσης βρέθηκε γνωστός κομματικός από την Αχαΐα, ευτυχώς όμως είχε το σθένος και ξεπέρασε το προσωρινό πρόβλημά του, το οποίο θα αντιμετώπιζε και ο μέσος άνδρας «συλλαμβάνοντας» τη σύζυγό του... με εραστή! 
 Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες! Ο κομματικός είχε «ψυλλιαστεί» πως η σύζυγός του... δεν ήταν του «σπιτιού» και πως έριχνε «βλέμμα» και σε άλλους άνδρες!
Παρά το γεγονός πως η συμπεριφορά του ήταν άψογη και την λάτρευε, εκείνη φαίνεται πως δεν την έκοβε την κακιά της συνήθεια! «Συνήθεια» γιατί υπήρχαν πληροφορίες πως και στο παρελθόν δεν ήταν «φρόνιμο κορίτσι»! Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες ο κομματικός παρακολούθησε τις «περίεργες» κινήσεις της και τελικά πέτυχε το στόχο του!
Την εντόπισε... με γιατρό! 
Πρόκειται για γιατρό που ζει και εργάζεται στην Πάτρα και με τον οποίον η κυρία είχε συνάψει θυελλώδη ερωτική σχέση. Ο κομματικός τα έχασε προς στιγμήν, όμως στη συνέχεια την πλησίασε και της «άστραψε» δύο χαστούκια! Η οργή του απόλυτα δικαιολογημένη! Πλέον οδηγούνται στο διαζύγιο, αφού ο κομματικός δεν θα μπορούσε να αντέξει την περαιτέρω συμβίωση με την γυναίκα που τον απάτησε για τα μάτια του γιατρού!
Η ίδια η γυναίκα πάντως υποστηρίζει στο περιβάλλον της πως είχε πέσει θύμα βίας από τον σύζυγό της και πως αρκετές φορές την χτυπούσε. Μάλιστα δεν αποκλείει να συνδέει την «απάτη» με το γεγονός της βιαιοπραγίας αλλά και της «διάστασης» στην οποία είχε έρθει το ζευγάρι λόγω των οικογενειακών επεισοδίων. Εκείνος από την πλευρά του υποστηρίζει πως λόγω του «βίου» της, είχε οδηγηθεί σε τέτοια ξεσπάσματα!
Τελευταία δε ακούστηκε πως η σύζυγος... τα είχε και με ξενοδόχο ο οποίος διατηρεί την επιχείρησή του σε πόλη της Αχαΐας... (όχι στην Πάτρα)!
 Πολλές οι συζητήσεις 
Η προσωπική περιπέτεια του ζευγαριού έχει προκαλέσει σάλο στους κομματικούς και όχι μόνο κύκλους της Πάτρας, καθώς πρόκειται για πρόσωπα ιδιαίτερα γνωστά στην πατραϊκή κοινωνία. Πλέον η υπόθεση θα φθάσει στα Δικαστήρια καθώς και οι δύο έχουν απευθυνθεί σε δικηγόρους προκειμένου να «λύσουν» τις διαφορές τους. Αν μη τι άλλο πάντως επειδή το διαζύγιο δεν προβλέπεται συναινετικό, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προβλέπεται πως θα ακουστούν... πράγματα και θάματα!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου