30.3.12

Costa Navarino - Ένα λαμπρότερο μέλλον για τον πλανήτη !

Με τα φώτα σβηστά για μία ώρα, το The Westin Resort Costa Navarino στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον πλανήτη, συμμετέχοντας έτσι στην Ώρα της Γης (Earth Hour), ένα παγκόσμιο γεγονός που οργανώνεται από την WWF. Πέρσι, 135 χώρες συμμετείχαν στην παγκόσμια δραστηριοποίηση ενάντια στην αλλαγή του κλίματος όπου εμβληματικά κτίρια και μνημεία από την Ασία μέχρι την Ευρώπη και από την Αφρική μέχρι την Αμερική έσβησαν τα φώτα τους. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε αυτή την ενέργεια, έσβησαν τα φώτα τους και γιόρτασαν το μόνο πράγμα που όλοι έχουμε κοινό - τον πλανήτη μας.
Κατά τη διάρκεια της «Ώρα της Γης», το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στις 20.30, το The Westin Resort Costa Navarino θα παραθέσει στο lobby του ξενοδοχείου ένα ιδιαίτερο cocktail, υπό το φως των κεριών, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα video σχετικό με την πρωτοβουλία αυτή, να γνωριστούν καλύτερα με την διοίκηση του ξενοδοχείο και να απολαύσουν τοπικούς μεζέδες. Το The Westin Resort Costa Navarino θα συμβάλλει επίσης στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα με τους εξής τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας: σβήνει ή χαμηλώνει τον εξωτερικό φωτισμό, χαμηλώνει τον φωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους καθώς και στα εστιατόρια του Navarino Dunes, δημιουργώντας έτσι την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα ατμοσφαιρικό δείπνο. Οι πελάτες θα ενημερωθούν με μήνυμα στις τηλεοράσεις των δωματίων τους για την περιβαλλοντική αυτή ευαισθητοποίηση και έτσι τους δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχουν εφόσον το επιθυμούν χαμηλώνοντας ή και κλείνοντας τελείως τα φώτα στο δωμάτιό τους.
«Η Ώρα της Γης» έχει ισχυρή υποστήριξη από τα ξενοδοχεία της Starwood σε όλη τη γη. Πέρσι, τα ξενοδοχεία που συμμετείχαν προσέφεραν εντυπωσιακές εικόνες που έδωσαν ένα μοναδικό σύμβολο στην «Ώρα της Γης». Φέτος, περισσότερα από 130 ξενοδοχεία της Starwood στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή, θα συμμετέχουν στην «Ώρα της Γης».
Σχετικά με την Ώρα της Γης
Η Ώρα της Γης είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που ενθαρρύνει άτομα, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να αναλάβουν θετικές δράσεις για το περιβάλλον, και αναδεικνύει της δέσμευσή τους για τον πλανήτη με το σβήσιμο των φώτων τους για μια συγκεκριμένη ώρα.
Στο αποκορύφωμα της «Ώρας της Γης 2012» θα δούμε τα πιο εμβληματικά μνημεία του κόσμου να σβήνουν τα φώτα τους για μια συγκεκριμένη ώρα. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, πολιτισμού, κοινωνίας, γενιάς και γεωγραφίας, σβήνουν τα φώτα τους σε ένα παγκόσμιο εορτασμό της δέσμευσής τους να προστατεύσουν το μοναδικό πράγμα που μας ενώνει όλους - τον πλανήτη μας. Η «Ώρα της Γης 2012» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20.30 (τοπική ώρα).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου