11.5.12

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ-: "Ο Μπαρόζο απείλησε με έξοδο λόγω επιστολής Τσίπρα"

Αναταραχή έχει προκαλέσει η καταγγελία του βουλευτή Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη στον Real FM για εγχώριες δυνάμεις που ζήτησαν από τον πρόεδρο της Κομισιόν να απειλήσει τη χώρα με έξοδο από το ευρώ!
«Εγχώριες δυνάμεις ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Μπαρόζο και τον προετοίμαζαν, μόλις λάβει την επιστολή Τσίπρα, να βγει και να κάνει δηλώσεις ότι, μετά την επιστολή αυτή, η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στο ευρώ» κατήγγειλε ο κ. Δραγασάκης. Παράλληλα, επεσήμανε ότι «θα είναι καταστροφή» η εφαρμογή των μέτρων του Ιουνίου, προσθέτοντας ότι «κάθε περαιτέρω μέτρο που επιδεινώνει την ύφεση, έχει πολλαπλασιαστικά καταστροφικά αποτελέσματα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ΠΑΣΟΚ υπήρξε άμεση -αν και όχι επίσημη ακόμη- αντίδραση με τη Φώφη Γεννηματά να καλεί τον κ. Δραγασάκη να βγει και να δώσει ονόματα: «Να βγει να πει ποιόν ακριβώς εννοεί ο κ. Δραγασάκης. Αυτά τα πράγματα είναι άθλια αυτή την κρίσιμη στιγμή. Να πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν απηχούν την επίσημη θέση του κόμματος του.
Είναι προφανές ότι αυτή η συζήτηση γίνεται για να αποπροσανατολιστεί από την ουσία επιστολής Τσίπρα, ο οποίος έχει ήδη προσαρμοστεί και δεν κάνει καμία αναφορά για καταγγελία σύμβασης» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα η κα Γεννηματά σχολίαζε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει και μισή ώρα πριν τη συνάντηση Τσίπρα-Βενιζέλου, όταν έδινε διαρροή η Κουμουνδούρου ότι ο κ. Βενιζέλος θα συνυπογράψει επιστολή με τον κ. Τσίπρα…Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου