21.6.12

Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Τ. Αποστολόπουλος στη Βέργα Μεσσηνίας.


Την Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα εκπροσωπήσει αύριο, στις εορταστικές εκδηλωσεις της μαχης της Βέργας στην Καλαμάτα, Γ. Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος.
Ο κ. Αποστολόπουλος, θα εκπροσωπήσει τη νεα Κυβέρνηση, μετα απο σχετική επικοινωνία που είχε με Πρωτοβουλία του Γραμματέα της Κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου.
Η επίσημη αυτή παρουσία του Τάσου Αποστολόπουλου στη Βέργα, ίσως είναι η τελευταία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Δευτέρα πρόκειται να υποβάλει την παραιτησή του απο την Γραμματεία.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει ζητηθεί απο κανέναν Γραμματέα ή Πρόεδρο Οργανισμού ή Νοσοκομείου ή και άλλων Φορέων του Δημοσίου, να παραιτηθούν. Όμως ο έμπειρος πολιτικός γνωρίζει πως σ´αυτές τις περιπτώσεις οφείλουν να παραιτούνται τα στελέχη που έχουν τοποθετηθεί απο άλλη Κυβέρνηση, προκειμένου να διευκολύνουν τη Νεα.
Πάρα το γεγονός ότι υπάρχουν "φωνές" και απο τους τρεις πολιτικούς χώρους που εχουν εκφράσει θετικες γνωμες για να μείνει στη Γραμματεία, ο κ.Αποστολόπουλος δεν θα περιμένει, "σφυριζοντας" αδιάφορα.
Πρέπει ακόμη να επισημάνουμε πως, όσοι είχαν τοποθετηθεί απο προηγούμενες Κυβερνήσεις, εάν δεν παραιτηθούν, τοτε εαν τους αλλάξουν, δικαιούνται αποζημίωσης η οποία φθάνει (η μικρότερη) τις 80000 Ευρώ!.best-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου