22.6.12

Τουρκικό F-4 φέρεται να κατέπεσε στη Συρία


ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΨΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ !!
Η Τουρκία ανακοίνωσε σήμερα ότι έχασε την επαφή με ένα στρατιωτικό αεροσκάφος την ώρα που βρισκόταν πάνω από θαλάσσια περιοχή στη νοτιοανατολική επαρχία Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία και σύμφωνα με ένα τηλεοπτικό δίκτυο κατέπεσε στα συριακά χωρικά ύδατα. 
Το CNN Turk μετέδωσε ότι η Τουρκία είναι σε επικοινωνία με τις συριακές αρχές για να λάβουν άδεια να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό των πιλότων. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας.
Σε ανακοίνωσή του ο τουρκικός στρατός αναφέρει ότι ξεκίνησε μια επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης μόλις έχασε την επαφή με το αεροσκάφος, το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ερχάκ στην ανατολική επαρχία Μαλάτια. Δύο μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο F-4 την ώρα της συντριβής, μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή, επικαλούμενο τον Ουλβί Σαράν, κυβερνήτη της Μαλάτιας.
Το φιλοϊρανικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Μαγιαντίν, που έχει την έδρα του στον Λίβανο, μετέδωσε ότι τουρκικές πηγές δήλωσαν ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα στα σύνορα με την Τουρκία.
Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου