12.7.12

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κορώνη

 Άλλοι με …μπουζούκια, κλαρίνα και άλλοι με κλασική μουσική.   
Για την Κίνηση Πολιτών του τ. δήμου Κορώνης, ο λόγος, που συνεχίζει – όπως κάνει τα τελευταία χρόνια – με το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης.   Ήδη, στο ισόγειο του Μανιατάκειου Ιδρύματος υπάρχει έκθεση ζωγραφικής. Παρουσιάζουν έργα τους (από 30 Ιουνίου) οι Αργυρώ Βασιλάκου, Μαρία Καρασαββίδου, Αφροδίτη Χρονοπούλου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου στις 11 το βράδυ.                                                      
Επίσης την Κυριακή 15 Ιουλίου θα δοθεί στον προαύλιο χώρο της  Ελεήστριας, συναυλία κλασικού τραγουδιού με έργα Mussorgsky, de Falla, Ravel, Granados, Wolf και Χατζιδάκι. Σημειώνεται πως τα τραγούδια του Mussorgsky θα αποδοθούν στα ρώσικα, όπως ακριβώς είναι γραμμένα. Θα τραγουδήσει η υψίφωνος Ελένη-Λυδία Σταμέλλου, ενώ στο πιάνο θα την συνοδεύει η Πόπη Μαλαπάνη. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 9μμ.                                                                                                                         
Στο μεταξύ καθορίστηκαν οι ημερομηνίες, διεθνούς φεστιβάλ κλασικής μουσικής 2012, του 6ου κατά σειρά που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο της Ελεήστριας. Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν προγραμματιστεί για  22 Ιουλίου, 8,10 και 12 Αυγούστου. Με ώρα έναρξης 10μμ. Την καλλιτεχνική διεύθυνση θα έχει ο Λεό Βίλναντ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου