" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

23.8.12

Με αεροπλάνο της γραμμής ο Σαμαράς


Ο κ. Σαμαράς εικάζεται ότι ζήτησε να ταξιδέψει με αεροπλάνο της γραμμής και μάλιστα στην οικονομική θέση για Γερμανία και Γαλλία.
Ο κ.Σαμαράς είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει εντολή να “σηκωθεί” ένα από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη αφού κάτι τέτοιο θα κόστιζε πολλά χρήματα.
Έτσι, τελικά αποφασίστηκε ο κ. Σαμαράς να ταξιδέψει με αεροπλάνο της γραμμής στην πρώτη θέση και όλοι όσοι θα τον συνοδεύουν στην οικονομική.
Υπενθυμίζεται ότι μόνο σε μια ερώτηση που είχε κατατεθεί στην Βουλή και είχε απαντήσει ο τότε υπουργός Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης ο λογαριασμός ήταν τσουχτερός:
Μόνο σε ένα χρόνο είχαν ξοδευτεί 5,8 εκατομύρια ευρώ για την κινητοποίηση των VIP αεροσκαφών κι ελικοπτέρων των Ενόπλων Δυνάμεων για την μεταφορά μελών της κυβέρνησης και επισήμων.
Τα VIP αεροσκάφη κι ελικόπτερα έκαναν 136 πτήσεις, μεταφέροντας επισήμους, με συνολικό κόστος τα 5,8 εκατ. ευρώ. Έτσι, κατά μέσον όρο κάθε χρήση κόστισε περίπου 43.000 στο δημόσιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου