23.8.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Καθαρίστριες έπεσαν από σταθμευμένο αεροπλάνο


Απίστευτα είναι τα περιστατικά που συμβαίνουν στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, καθώς τον περασμένο Ιούλιο δύο καθαρίστριες έπεσαν από σταθμευμένο αεροπλάνο την ώρα που το καθάριζαν!

Σύμφωνα με το cretalive.gr την ώρα που καθάριζαν οι καθαρίστριες, σε διαφορετικά περιστατικά, έτυχε να απομακρυνθεί πρόωρα η σκάλα με αποτέλεσμα να μην γίνει αντιληπτό και έτσι αυτές να πέσουν στην πίστα. Στην μία μάλιστα περίπτωση η πτώση ήταν αρκετά σοβαρή καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια επιχειρώντας να βγει από το αεροπλάνο και βρέθηκε στο κενό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σκάλες για την εξυπηρέτηση των αεροσκαφών δεν επαρκούν όταν οι προσαπογειώσεις είναι πολλές, με αποτέλεσμα στην πίεση του χρόνου κάποιοι εργαζόμενοι επιδεικνύουν «υπερβάλλοντα» ζήλο, να απομακρύνουν τις σκάλες πριν βεβαιωθούν ότι άδειασε το αεροπλάνο.

Το ένα από τα ατυχήματα επιβεβαίωσε στο Cretalive.gr, ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας: «Δεν έχει να κάνει με τις υποδομές του αεροδρομίου. Όταν ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος, είναι φυσικό να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και κάποιοι εργαζόμενοι ίσως να γίνονται ενίοτε απρόσεκτοι...», τόνισε , μεταξύ άλλων ο κ. Πλιάκας, ο οποίος πάντως έκανε λόγο για μικροατυχήματα και όχι κάτι σοβαρό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου