24.8.12

ΜΥΡΙΖΕΙ ...ΜΠΑΡΟΥΤΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ !


Πολεμικό είναι το κλίμα που επικρατεί στην Κόρινθο μετά τα χθεσινά επεισόδια ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής και μέλη της Χρυσής Αυγής με τις αστυνομικές δυνάμεις, με τους πρώτους να προσπαθούν να εμποδίσουν κλούβα με παράνομους μετανάστες να μπει στο στρατόπεδο της περιοχής. 
Η κατάσταση όμως έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσει με τον δήμαρχο της περιοχής να υποστηρίζει πως ήδη τριάντα μετανάστες κατάφεραν να αποδράσουν από το στρατόπεδο.
Χθες πρωταγωνιστής των επεισοδίων ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο νομό Κορινθίας, Ευστάθιος Μπούκουρας.
Ωστόσο η η απόφαση να φιλοξενηθούν οι παράνομοι μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολίτες και από τοπικούς φορείς.
Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός ανακοίνωσε πως σταματά η αποκομιδή σκουπιδιών από το εν λόγω στρατόπεδο, ενώ θα κόψει και την υδροδότηση «η Κόρινθος είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» και ανέφερε ότι «με δική μου εντολή, ήδη, δεν γίνεται και δεν θα γίνει στο μέλλον καμία αποκομιδή σκουπιδιών».
Οι κάτοικοι από την πλευρά τους θέτουν ζήτημα ασφάλειας και τονίζουν πως δεν θέλουν σε καμία περίπτωση ο χωρος του στρατοπέδου να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών. Από την άλλη η Χρυσή Αυγή προειδοποιεί με νέες κινητοποιήσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου