23.8.12

ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ οι καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ


Ουδεμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα έχουν τα αναφερόμενα σε ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αναδημοσιεύτηκε σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, περί οφειλής 500 εκατ. ευρώ του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη, προς το Ελληνικό Δημόσιο, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη.
«Τόσο ο ίδιος ο κ. Νικόλαος Ι. Δασκαλαντωνάκης, όσο και οι εταιρείες του Ομίλου του είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερες και εκπληρώνουν εις το ακέραιο τις από το νόμο απορρέουσες σχετικές υποχρεώσεις τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Όσον αφορά στις «δημοσιογραφικές πληροφορίες» τις οποίες επικαλείται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστοποιούμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αγωγές και μηνύσεις για αναληθή δημοσιεύματα, οι δε υβριστές και συκοφάντες μας έχουν ήδη παραπεμφθεί να δώσουν λόγο στην ποινική και αστική δικαιοσύνη.
Λυπούμαστε εάν αναγκασθούμε να πράξουμε το ίδιο για όλους όσους εκ νέου αναπαράγουν ψευδείς και συκοφαντικές «ειδήσεις» για δήθεν οφειλές», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ξενοδοχειακού ομίλου.
«Προκειμένου να σταματήσει η διάχυση ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων και η τυφλή εκμετάλλευση ενός θέματος που δυστυχώς προσφέρεται, καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών και τον Πρόεδρο της Βουλής να δώσουν στη δημοσιότητα την λίστα των οφειλετών προς το Ελληνικό Δημόσιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή», αναφέρεται τέλος στην σχετική ανακοίνωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου