" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.9.12

Ο Κεφαλογιάννης αποκαλεί ηλίθιους και τους δημοσιογράφους


Αντι απλώς να ζητήσει συγνώμη από τους οδηγούς των λεωφορείων για το γεγονός ότι τους αποκάλεσε ηλίθιους ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης προσπάθησε χωρίς επιτυχία να κάνει το άσπρο μαύρο.
Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 όταν του τέθηκε το θέμα είπε το εξής αμίμητο: Εγώ δεν είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους, εγώ αποκάλεσε ηλίθιους τους δημοσιογράφους που λένε ότι είπα ηλίθιους τους εργαζόμενους. Εκανε μάλιστα και μάθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας λέγοντας ότι στην Αμερική ο δημοσιογράφος βάζει εντός εισαγωγικών τα λεγόμενα και δεν τα διαστρέφει όπως τον βολεύουν
Εντός εισαγωγικών λοιπόν, τα λεγόμενα του κ. Κεφαλογιάννη: «Να σαρωθούν οι ανόητοι κανονισμοί λειτουργίας, οι ηλίθιοι κανονισμοί λειτουργίας, που επιτρέπουν σ κάθε ηλίθιο των ΔΕΚΟ να σταματάει το λεωφορείο του στην πλατεία Καραΐσκάκη ή στη λεωφόρο Ακαδημίας για να κάνει το τσιγαράκι του επειδή το επιτρέπει ο κανονισμός και να είναι άνθρωποι 80 χρονών με 40 βαθμούς Κελσίου να παθαίνουν θερμοπληξία».
Ο κ. Κεφαλογιάννης μάλιστα όταν του επισημάνθηκε από δημοσιογράφο ότι άκουσε τη δήλωσή του απάντησε βαρύγδουπα: «Δεν το ακούσατε»..iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου