" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.9.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Την έναρξη των μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου για πρώτη χρονιά στη Καλαμάτα, με γνωστικά αντικείμενα την Ψυχολογία στο πρώτο εξάμηνο και τη Συμβουλευτική στο δεύτερο εξάμηνο, προκηρύσσει η «Ακαδημία των Πολιτών». 
Στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο που θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο στην Καλαμάτα, θα είναι ελεύθερη η φοίτηση όλων όσοι είναι μεγαλύτεροι των 18 χρόνων, ανεξαρτήτως γραμματικών γνώσεων ή επιπέδου σπουδών.
Ήδη, Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί σε 35 πόλεις της Ελλάδας, στην Κύπρο, αλλά και στο Αννόβερο. Στις Ακαδημίες των Πολιτών διδάσκουν καθηγητές πανεπιστημίου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, καθώς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας με άδεια άσκησης επαγγέλματος και διδακτορικούς τίτλους σπουδών. 
Οι διαλέξεις στην Καλαμάτα, θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο κάθε Δευτέρα από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. 
Το ετήσιο κόστος συμμετοχής στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, για τις 26 ακαδημαϊκές διαλέξεις, είναι 80 ευρώ, ενώ γίνονται εκπτώσεις σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και φοιτητές.
Εγγραφές γίνονται στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Καλαμάτας, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10.00 έως τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 06:00 το απόγευμα. έως τις 08:00 το βράδυ και κάθε Τετάρτη από τις 10.00 έως τη 1.00 το μεσημέρι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου