" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.9.12

Αγρια δολοφονία ζευγαριού στα Καμίνια - Βρέθηκαν νεκροί στην πολυκατοικία τους


Αγρια δολοφονημένο με αιχμηρό αντικείμενο βρέθηκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων το μεσημέρι της Πέμπτης στην πολυκατοικία που διέμεναν στα Καμίνια.
Τα δύο θύματα, ο 63χρονος διαχειριστής της πολυκατοικίας και η 60χρονη σύζυγός του, βρέθηκαν θανάσιμα τραυματισμένα σε διαφορετικούς ορόφους της πολυκατοικίας στην οδό Καλλέργη 38.
Συγκεκριμένα η 60χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας. Ο δράστης της είχε προκαλέσει θανάσιμα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα.
Ο 63χρονος σύζυγός της βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο σε διαμέρισμα στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, το οποίο είχε προς ενοικίαση το ζευγάρι.
Τα αίτια της διπλής δολοφονίας προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστα. Πιθανολογείται, ωστόσο,  ότι το φονικό συνέβη όταν ο 63χρονος έδειχνε το διαμέρισμα σε κάποιον ενδιαφερόμενο να το νοικιάσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου