4.12.12

Σε νηπιαγωγείο της Καλλιθέας, βάζουν 5χρονα παιδιά να ζωγραφίσουν με χλωρίνη !

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του tromaktiko την περιπέτεια του γονιού που εχθές το πρωί διαπίστωσε πως το 5χρονο παιδάκι του καθώς και οι συμμαθητές του, καλούνται να απασχοληθούν δημιουργικά με χλωρίνη στην ενότητα  των καλλιτεχνικών στο 5ο νηπιαγωγείο Καλλιθέας!
Σας θυμίζουμε αρχικά τη χθεσινή δημοσιεύση μας, μετά την καταγγελία του γονιού...


H ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ καταγγελίας που συκλόνισε - Σε νηπιαγωγείο της Καλλιθέας, βάζουν 5χρονα παιδιά να ζωγραφίσουν με χλωρίνη [Φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Τρελό, λίγο έλειψε να βγάλει η προϊσταμένη του 5ου νηπιαγωγείου Καλλιθέας τον πατέρα που διαμαρτυρήθηκε, για την παράλογη ιδέα ζωγραφικής με χλωρίνη σε παιδάκια πέντε ετών, που λίγο έλειψε να καθιερώσουν οι δασκάλες του σχολείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κύριος Χαράλαμπος Μαυρίδης , πηγαίνοντας τον πεντάχρονο γιο του στο σχολείο, είδε έντρομος επάνω στην πόρτα της τάξης, ζωγραφιές που έκαναν τα παιδάκια του διπλανού τμήματος με … χλωρίνη!

Η πρώτη του κίνηση φυσικά ήταν να διαμαρτυρηθεί στην προϊσταμένη του σχολείου κυρία Μαρία Φραγκιά για την κακόγουστη αυτή ιδέα να επιτρέψει στις δασκάλες του σχολείου να φέρουν σε επαφή τα παιδάκια με το τοξικό αυτό υγρό. Σύμφωνα με τα όσα και ο ίδιος αναφέρει στο tromaktiko η απάντηση της διευθύντριας ήταν από αδιάφορη έως απαξιωτική.

Διαβάστε περισσότερα: tromaktiko:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου