3.1.13

Από 28 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαρτίου το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Τετραήμερη διάρκεια θα έχει το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως αποφασίσθηκε, θα διεξαχθεί στο διάστημα από 28 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2013.
Στο μεταξύ στην Ιπποκράτους φέρονται αποφασισμένοι να εξαπολύσουν αντεπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει οργανώσει «πολιτική σκευωρία».
Επίσης, συνεχίζονται οι πολιτικές πρωτοβουλίες του Κινήματος στο εσωτερικό της κυβέρνησης, με στόχο τον αποτελεσματικότερο συντονισμό του κυβερνητικού έργου και την «επίλυση θεμάτων που αφορούν την κοινωνία». Στο πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών, την προσεχή Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Μανιάτη και τους βουλευτές Γιώργο Ντόλιο και Παναγιώτη Ρήγα, θα επισκεφθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα της διαθεσιμότητας και των οργανισμών των υπουργείων. Παράλληλα, νέες πρωτοβουλίες αναμένεται να αναληφθούν για το φορολογικό νομοσχέδιο ενόψει της ψήφισής του, «με στόχο να επιτευχθούν βελτιώσεις και να στηριχθεί η τροπολογία για τις ευπαθείς ομάδες».
Ακόμα προωθούνται εκδηλώσεις στις οποίες θα αναπτυχθούν οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για το ΕΣΠΑ (στη λογική της ανάσχεσης της ύφεσης) και για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα.
Σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις, την προσεχή Τρίτη θα γίνει συνάντηση εργασίας του κ. Βενιζέλου με την Κ.Ο., την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Γραμματεία της ΚΟΕΣ και την Πέμπτη θα διεξαχθεί συνάντηση με πρώην βουλευτές και πρώην στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ταυτόχρονα προγραμματίζονται εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, ενόψει του Συνεδρίου, με την παρουσία του κ. Βενιζέλου, οι οποίες θα γίνουν στο διάστημα από 11 έως 21 Ιανουαρίου.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και διάλογος με τους παραγωγικούς φορείς με θέμα το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου