3.1.13

Συναντήσεις Αλευρά με Γιαννημάρα και Εμπορικό Σύλλογο

 Με δήμαρχο Δυτικής Μάνης
Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Δημήτρης Γιαννημάρας προκειμένου να τον ενημερώσει για τα αποτελέσματα ταξιδιού που πραγματοποιήθηκε στην Αυστραλία.
Μετά την ενημέρωση που έγινε εκ μέρους του δημάρχου για την επιτυχή έκβαση της επίσκεψης, ο κ. Αλευράς είπε ότι αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αποδοχής από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη της πρότασης που τέθηκε από την πρόξενο της Αυστραλίας κ. Λιανίδου, ώστε το 2014 να γίνει έτος συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Αυστραλία. Ο κ. Παναγιώτης Αλευράς τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Μάνης, ούτως ώστε να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτό το εγχείρημα και να δοθεί τουριστική και επιχειρησιακή προβολή της περιοχής μας και των πλεονεκτημάτων της. 

Με εμπορικό σύλλογο  

Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά επισκέφτηκε η Πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου κ. Λίλιαν Ψηλάκη καθώς και  ο αντιπρόεδρος Φώτης Μπουγάς και ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Λαγανάκος  και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.
Παράλληλα τονίστηκε ότι είναι απαραίτητο να στηρίξουμε την τοπική μας οικονομία και αυτό μπορεί αν γίνει μόνο αν στηρίξουμε τις ντόπιες επιχειρήσεις και τα εξαιρετικά Μεσσηνιακά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας.   

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου