" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.2.13

Βαρέλια με χασίς και χιλιάδες σφαίρες σε σπίτι


Περίπου είκοσι βαρέλια γεμάτα χασίς, τέσσερα όπλα Καλάσνικοφ, δυό πιστόλια και περισσότερες από 1.500 σφαίρες, είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα έως στιγμής αποτελέσματα μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στο χωριό Ατσιπάδες του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 05:30, όταν μεγάλη δύναμη της αστυνομίας, παρουσία ανδρών των ειδικών δυνάμεων, του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου και δύο εισαγγελέων, έκαναν έφοδο στο σπίτι και την αποθήκη οικογένειας κτηνοτρόφων, που έχει και στο παρελθόν απασχολήσει τις Αρχές, και βρήκαν τα βαρέλια με το χασίς, όπλα και σφαίρες.

Ακολούθησαν έρευνες των αστυνομικών σε έξι ακόμη σπίτια, όπου και εκεί έχουν βρεθεί όπλα και σφαίρες. Η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο έξι άτομα, ενώ αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου