16.2.13

Αντί να λύσουν Μάγια τους ..φόρεσαν βραχιόλια !!!


Συνελήφθησαν, χθες (15-2-2013) το βράδυ, στη Λάμπεια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις Τσιγγάνοι , δυο άντρες ηλικίας 33 και 22 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 32χρονη, για απάτη σε βάρος 58χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, στα τέλη του περασμένου μήνα, αφού προσέγγισαν τον 58χρονο και εκμεταλλευόμενοι πρόβλημα υγείας συγγενικού του προσώπου, τον εξαπάτησαν, πείθοντας τον ότι έχει υποστεί «μάγια» τα οποία θα του «λύσουν», αποσπώντας του το χρηματικό ποσό των -6.700- ευρώ.
Στη συνέχεια, όλο αυτό το χρονικό διάστημα έως και χθες, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά μαζί του, απαιτώντας του διάφορα χρηματικά ποσά για τον ίδιο λόγο.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης τους συνέλαβαν χθες (15-2-2013), στη Λάμπεια Ηλείας, κατά το χρόνο που παρελάμβαναν προσημειωμένο χρηματικό ποσό (1.000 ευρώ) από τον 58χρονο.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσαν ως μέσο επικοινωνίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου