3.8.13

Ιστοσελίδα για το Πεταλίδι από μαθητή του «Αλγόριθμου»

Ιστοσελίδα απέκτησε το όμορφο και γραφικό Πεταλίδι. 
Η ηλεκτρονική διεύθυνση www.aboutpetalidi.blogspot.gr έχει για δημιουργό της το Νίκο Μελιτσιώτη μαθητή του λυκείου Πεταλιδίου και σπουδαστή της σχολής πληροφορικής «Αλγόριθμος». 
Με παρότρυνση του διευθυντή της σχολής Γιάννη Λάσκαρη, ο Νίκος Μελιτσιώτης ο οποίος φέτος αποφοίτησε από την α! λυκείου, χωρίς βοήθεια δημιούργησε ιστολόγιο με εικόνες βίντεο και πληροφορίες για το Πεταλίδι. 
Στο ιστολόγιο ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες από το σημερινό πεταλίδι και τη καθημερινή ζωή καθώς και τα τοπικά προϊόντα αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και φωτογραφίες από το παρελθόν που «φωτίζουν» άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Πεταλιδίου.
 Η αγάπη του Νίκου για το Πεταλίδι φαίνεται από τα σχόλια του στην ιστοσελίδα για αυτό: «Tο Πεταλίδι,ένα χωριό 27 χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα είναι ένας επίγειος παράδεισος. Γραφικές παραλίες, φανταστικά ελαιοτοπία, όμορφα σοκάκια, χωροι για ποδηλασία και περπάτημα, γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ όπου μπορεί κανείς να αθληθεί μα πανω απ'όλα άνθρωποι φιλόξενοι και καλόκαρδοι συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο. Σε αυτό το χωριό μπορεί ο καθένας να έρθει, να μείνει σε ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής και να χαλαρώσει κάνοντας το μπάνιο του το καλοκαίρι  στο Φάρο μια από τις παραλίες του Πεταλιδίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου