25.10.13

Που να τους πήγαιναν και το σκουπιδοεργοστάσιο !!!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Αργολίδα με το θέμα των σκουπιδιών. 
Αν και το σύστημα της περιφέρειας και της ΤΕΡΝΑ φρόντισε να απαλλάξει την Αργολίδα από σκουπιδοεργοστάσιο, αυτοί «πλακώθηκαν» γιατί δε θέλουν στη Νέα Κίο ούτε το σταθμό μεταφόρτωσης.
Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος τα έβαλε με όλους και με όλα και είπε φοβερά πράγματα, για απάτες, κομπίνες και σικέ παιχνίδια που γίνονται με το διαγωνισμό της Περιφέρειας. Οι δηλώσεις του κατέκλεισαν το διαδίκτυο και όχι μόνο.
Στα κάγκελα και η αντιπολίτευση. Ο Γιώργος Αναγνώστου επικεφαλής της αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ότι η Νέα Κίος:
 «δε μπορεί να δεχθεί  το σταθμό μεταφόρτωσης των απορριμμάτων, όπως προβλέπετε στη μελέτη της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβει την διαχείριση σε όλη την περιφέρεια».
Μόνο ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος υπερασπιζόταν Περιφέρεια και εταιρεία. Καθόλου παράξενο αφού και αυτός και ο Αλευράς της Μεσσηνίας έχουν εν λευκώ εξουσιοδοτήσει τον Τατούλη να χειριστεί το θέμα των στερεών αποβλήτων.
Φανταστείτε να έλεγαν στους «άρχοντες της Αργολίδας» ότι  στον τόπο τους θα κατασκεύαζαν σκουπιδοεργοστάσιο, τι θα γινόταν. Θα είχαν κάψει την Τριπολιτσά.
Τώρα, γιατί τα γράφω αυτά. Λέτε να τους λυπηθούμε και να τους πούμε να μας φέρουν τα σκουπίδια απ΄ ευθείας στην Οιχαλία χωρίς μεταφόρτωση; 
Ή να τους αντιστρέψουμε τους όρους και να ζητήσουμε να γίνει το σκουπιδοεργοστάσιο στην Αργολίδα και εμείς ομόφωνα θα βρούμε λύση για το σταθμό μεταφόρτωσης.
Τι θέση παίρνουν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Μεσσηνίας που σε λίγο καιρό θα χτυπήσουν ζεμπερέκια για την επανεκλογή τους; 

Spartakos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου