" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

1.11.13

Στο άστεγο ΠΑΣΟΚ ο Αποστολόπουλος

Όλα τα είχε η χθεσινή συνέντευξη του Τάσου Αποστολόπουλου. 
Στο ερώτημα αν παραμένει στο ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι αυτός ανήκει στο «άστεγο ΠΑΣΟΚ» όπως ανήκει και η συντριπτική πλειοψηφία του άλλοτε ισχυρού ΠΑΣΟΚ. 
Κατά τον Αποστολόπουλο το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση, να βάλει τις κόκκινες γραμμές του, να μην συμμετέχει στην κυβέρνηση αποσύροντας όλα του τα στελέχη. 
“Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δυσκολεύεται να βλέπει τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να είναι υπουργός της κυβέρνησης. Μπορεί στο εξωτερικό να υπάρχουν τέτοια σχήματα και υπάρχουν, εδώ, όμως, είναι Ελλάδα. 
Το ΠΑΣΟΚ με τις κόκκινες γραμμές του έπρεπε να στηρίξει το κοινωνικό κράτος και να επιβάλλει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, κρατώντας τη φωτεινή και δημιουργική πλευρά της μεταπολίτευσης και τελειώνοντας μια για πάντα με τη σκοτεινή πλευρά». 
Τάχτηκε υπέρ της ισχυρής κεντροαριστεράς που γι΄ αυτόν έχει ανάγκη ο τόπος. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει σχέση με την κίνηση των 58 απάντησε: «Ως πρόσωπα είναι αξιολογότατα με θετικότατο έργο. 
Απουσιάζουν, όμως, απ΄ αυτούς οι κοινωνικές αναφορές και κεντροαριστερά χωρίς κοινωνικές αναφορές δεν υπάρχει. 
Πολλοί θέλουν να γίνουν στρατηγοί. 
Ζητείται, όμως, στρατός και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα».
Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου