" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

31.10.13

To Μαξίμου οφείλει να “μαζέψει” τον Φαήλο

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης ο οποίος είπε πως το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της διαφθοράς και πως οι «φίλοι» του ΣΥΡΙΖΑ είναι «κομιτατζήδες που έκαναν τάγματα βοήθειας των SS». 
Ο κ. Κρανιδιώτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89 είπε πως η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ «πάει σε πανηγυράκια στα Σκόπια με αυτούς, που μπροστά τους η Χρυσή Αυγή είναι παρθενώπες».
Ταυτόχρονα είπε για το ΠΑΣΟΚ πως επί 30 χρόνια η χώρα ήταν υπό καθεστώς λεηλασίας και καταστροφής. «Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς», τόνισε ενώ  ξεκαθάρισε πως δεν είχε ποτέ θεσμικό ρόλο ως σύμβουλος του πρωθυπουργού και ότι λέει τις απόψεις του, για τις οποίες «κανείς δεν τον μαλώνει».
Είναι προφανές πως οι “προσωπικές απόψεις”  Κρανιδιώτη – που ταυτίζονται απόλυτα με αυτές του Κασιδιάρης και του Καμμένου- προκαλούν ζημιά στην κυβερνητική συνοχή και το Μαξίμου οφείλει να τον “μαζέψει”…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου