" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

1.11.13

Σύσκεψη για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων

Σύσκεψη για τις προδιαγραφές του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων πραγματοποιήθηκε υπό την ΓΓ του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, με συμμετοχή του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ανακύκλωσης και Ενεργειακής Αξιοποίησης (ΣΕΒΙΑΝ), Παναγιώτη Σκιαδά, μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου και στελεχών του ΥΠΕΚΑ.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της δημιουργίας ηλεκτρονικού περιβαλλοντικού μητρώου παραγωγών αποβλήτων, στο πλαίσιο συνεργασίας, προκειμένου άμεσα να αξιολογηθεί το υφιστάμενο σύστημα (e-per) που έχει εγκατασταθεί στο ΥΠΕΚΑ και να σχεδιαστεί η αξιοποίησή του για την κάλυψη των υφιστάμενων αναγκών.
Η πρόθεση του Υπουργείου είναι να αναπτύξει ένα σύστημα που αφ’ ενός θα διευκολύνει τους παραγωγούς να δηλώνουν ηλεκτρονικά και με ακρίβεια τις ποσότητες των αποβλήτων που παράγουν και τον τρόπο διαχείρισής τους και αφ’ ετέρου θα διασφαλίζει τη συστηματική καταχώρηση δεδομένων, τη διασταύρωση και τον έλεγχό τους.
Έτσι θα υπάρξει πλήρης αποτύπωση της παραγωγής και διακίνησης των αποβλήτων στη χώρα μας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου