" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

31.10.13

Πρόταση - βόμβα: Διατήρηση του χαρατσιού στα ακίνητα και το 2014, ζήτησαν οι βουλευτές της ΝΔ


Πρόταση - βόμβα: Διατήρηση του χαρατσιού στα ακίνητα και το 2014, ζήτησαν οι βουλευτές της ΝΔ

Βόμβα από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι στη συνάντησή τους με τον Γ. Στουρνάρα ζήτησαν διατήρηση και για το 2014 του χαρατσιού στα ακίνητα που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βουλευτές της περιφέρειας κατέθεσαν αυτή την πρόταση ώστε να μην υπάρξει και του χρόνου επιβάρυνση στα αγροτεμάχια. Ομάδα τουλάχιστον 30 βουλευτών της ΝΔ με επικεφαλής τον Ιορδάνη Τζαμτζή συνυπογράφει πρόταση να παραταθεί για ένα χρόνο, δηλαδή να συνεχιστεί και το 2014, η επιβολή του χαρατσιού στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ και να αναβληθεί για ένα χρόνο η εφαρμογή του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων προκειμένου η κυβέρνηση να έχει χρόνο να επεξεργαστεί καλύτερα το σχέδιο για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων.
Συγκεκριμένα, η ομάδα των βουλευτών της ΝΔ πρότεινε τη διατήρηση του χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ σε μια πιο light εκδοχή, μειωμένο δηλαδή κατά 10% και ταυτόχρονη αύξηση του φόρου πολύ μεγάλης περιουσίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου