7.2.14

Η Νάντια «λάβωσε » τα φτερά ... Τατούλη !!!

Καταπέλτης εναντίον της υποψηφιότητας Τατούλη ήταν χθές βράδυ στην πολύωρη σύσκεψη στην Χαριλάου Τρικούπη  η Νάντια Γιαννακοπούλου παρουσία του Γραμματέα του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη .
Η Νάντια μετέφερε στην σύσκεψη το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο μιλώντας ευθέως για υπόνοιες  σκανδάλων στην διαχειριστική περίοδο Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σημερινές πολιτικές θέσεις του κου Τατούλη οι οποίες ταυτίζονται  σε πολλά σημεία με ακροδεξιές αντιλήψεις .
Στην γραμμή Νάντιας με παραπλήσιες θέσεις συνέπλευσαν ο Διονύσης Αλευράς  ο  Γιώργος Δέδες ο Γιώργος Πουλοκέφαλος  ο Λεωνίδας Γρηγοράκος κλπ.
Αντίθετα υπέρ της συνεργασίας ….άνευ όρων τάχθηκαν οι : Ντίνα Νικολάκου –Γιαννακούρας ,ΧειβιδόπουλοςΣτρατηγάκος κλπ
Στην σύσκεψη φάνηκε πλέον ξεκάθαρα  το μεγάλο πρόβλημα του Πέτρου Τατούλη στις αντιπεριφέρειες Μεσσηνίας και Κορινθίας κάτι το οποίο το έχουμε επισημάνει σε διαδοχικές αναρτήσεις στην σελίδα μας .
Τα πάντα πλέον για τον κο  Τατούλη «παίζονται » στις συνεδριάσεις των Νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος με πιθανότερο αποτέλεσμα  την απόρριψη της υποψηφιότητας  του και την διεκδίκηση της Περιφέρειας από ένα προβεβλημένο στέλεχος της Κεντροαριστεράς στην Πελοπόννησο .

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου