6.2.14

Καρυπίδης τέλος από υποψήφιος περιφερειάρχης

Το θέμα της υποψηφιότητας Καρυπίδη θεωρείται πλέον λήξαν, μετά από την αναστάτωση που προκάλεσε τόσο εσωκομματικά, όσο και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν προγραμματισμένη να γίνει για το συγκεκριμένο θέμα σήμερα το απόγευμα, αναβλήθηκε, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αναχωρεί αύριο για τη Ρώμη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κουμουνδούρου θέτει τέρμα στο θέμα Καρυπίδη, κι αυτή την ώρα αναζητούνται τρόποι για να ανακοινωθεί, πιθανότατα υπό τη μορφή παραίτησης. Βαρύ το κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Καρυπίδη, όχι μόνο από την «Αριστερή Πλατφόρμα», αλλά και από μεγάλο μέρος της πλειοψηφίας. Ενστάσεις εξέφρασαν μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος δήλωσε στο twitter: «Το “πάθημα” με την υποψηφιότητα Καρυπίδη, ας μας γίνει μάθημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται συμμαχίες. Με αξιολόγηση όμως, προσοχή και συλλογικότητα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζεται να προτείνει ως υποψήφιο για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τον νυν περιφερειακό σύμβουλο, και υποψήφιο επίσης στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση Αντώνη Κύρινα.
 enet.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου