11.3.14

ΣΤΟ ΚΑΙΑΔΑ ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ.

Του Αντώνη. Α. Αντωνόπουλου.
Real-pamesports. gr


-Αγνοώντας την «σιγουριά» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, κ. Σταμάτη Βελλή που θεωρεί την ομάδα του ήδη υποβιβασμένη από το πρωτάθλημα της «Σούπερ-λιγκ»,έλαβα υπ οψιν τωρινή βαθμολογία της κατηγορία και με βάση το πρόγραμμα που απομένει για τις ομάδες από την Καλλονή και κάτω επιχείρησα να εκτιμήσω τα πιθανά αποτελέσματα των προσεχών αγωνιστικών με όσο γίνεται ποιο φυσιολογική ματιά. Μια …ματιά που οδηγεί στον καιάδα της πάλαι ποτέ β΄ Εθνικής  Άρης και Βέροια με τον Απόλλωνα να πηγαίνει στα μπαράζ για να διεκδικήσει την τύχη του.

1)ΚΑΛΛΟΝΗ: Είναι 10η με 33 βαθμούς.
Δεν παίρνει βαθμό από τον Πλατανιά στα Χανιά, κερδίζει τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ(3.β),χάνει από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, χάνει και από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, κερδίζει τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ(3β)και χάνει στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη. Τελειώνει το πρωτάθλημα και παραμένει στην κατηγορία με 39 Βαθμούς.
------------------------------------------------------------------------------
2)ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Είναι 11ος με 33 βαθμούς.
Χάνει στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, κερδίζει στην έδρα του την Βέροια(3β),δεν παίρνει βαθμό από τον Πλατανια στα Χανιά, κερδίζει τον ΟΦΗ στη Λειβαδιά(3β)χάνει από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του.
Τελειώνει το πρωτάθλημα και παραμένει στην κατηγορία με 37 βαθμούς.
------------------------------------------------------------------------------
3)ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Είναι 12ος με 32 βαθμούς.
Χάνει από τον Αστέρα στη Τρίπολη και από τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο. Χάνει  από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, Κερδίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Παγκρήτιο()χάνει από τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη και κερδίζει την Καλλονή στην Κρήτη().Τελειώνει το πρωτάθλημα και παραμένει στην κατηγορία με 38 βαθμούς.
------------------------------------------------------------------------------
4)ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Είναι 13η με 32 βαθμούς.
Χάνει από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, κερδίζει στα πηγάδια τον Πανιώνιο(),τσιμπάει (1)βαθμό στην Βέροια από την τοπική ομάδα, κερδίζει τον Πλατανιά στην έδρα της(),χάνει από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, και χάνει από τον Παναθηναϊκό στα πηγάδια.
Τελειώνει το πρωτάθλημα και παραμένει στην κατηγορία με 39 βαθμούς.
------------------------------------------------------------------------------
5)ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Είναι 14ος με 31 βαθμούς.
Κερδίζει τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη(),χάνει από την Ξάνθη στα πηγάδια, κερδίζει τον Παναιτωλικό στην έδρα του(),έρχεται ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης επίσης στην έδρα του(1),χάνει στην Βέροια, και έρχεται ισόπαλος() τον Πλατανιά στην Νέα Σμύρνη(1β).Τελειώνει το πρωτάθλημα και παραμένει στην κατηγορία με 39 βαθμούς.
-----------------------------------------------------------------------------
6)ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:  Είναι 15ος με 29 βαθμούς.
Τσιμπάει (1)βαθμό από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»,χάνει από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ,παίρνει (1)βαθμό από τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, τσιμπάει (1) βαθμό από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, κερδίζει τον Εργοτέλη στη Ριζούπολη() και χάνει από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»Τελειώνει το πρωτάθλημα με 35 βαθμούς και πάει στα μπαραζ.
-----------------------------------------------------------------------------
ΒΕΡΟΙΑ. Είναι 16η με 27 βαθμούς.
Έρχεται ισόπαλη με τον Ατρόμητο στην έδρα της() και χάνει από τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, έρχεται ισόπαλη με την Σκόντα Ξάνθη στην έδρα της(),χάνει από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, κερδίζει τον Πανιώνιο στην έδρα της (3β)και έρχεται ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης(1β).Τελειώνει το πρωτάθλημα και υποβιβάζεται με 33 βαθμούς.
----------------------------------------------------------------------------
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ. Είναι 17ος με 25 βαθμούς.
Κερδίζει την Καλλονή στα Χανιά(),χάνει από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, κερδίζει τον Λεβαδειακό στα Χανιά(),Τσιμπάει(1β) βαθμό  από την Σκόντα Ξάνθη στα πηγάδια, κερδίζει τον Παναιτωλικό στα Χανιά(),και έρχεται ισόπαλος με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη()
Τελειώνει και παραμένει στο πρωτάθλημα με 36 βαθμούς.
------------------------------------------------------------------------------
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ουραγός με 19 βαθμούς.
Τσιμπάει ()βαθμό από τον ΠΑΟΚ, κερδίζει εκτός του Πανθρακικό(3β),κερδίζει τον Εργοτέλη στο Χαριλάου(3β),χάνει από τον Ολυμπιακό, χάνει από τον Αστέρα στην Τρίπολη και κερδίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη().
Τελειώνει το πρωτάθλημα και υποβιβάζεται με 29 βαθμούς.
Σημείωση: Στην…ματιά μου δεν ελήφθησαν υπ οψιν οι…αυτοκτονίες η οι εν ψυχρώ «δολοφονίες»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου