12.3.14

ΣΠΑΡΤΗ - Ο Γιαννακόπουλος «εκθέτει» τον Αργειτάκο!

“ Δείτε πως εκθέτουν, ανεπανόρθωτα, τον Δήμαρχο Σταύρο Αργειτάκο οι άοσμοι δημοσιογράφοι της Αθήνας. ”

Σε δημοσίευμα του site Newsbomb  γίνεται αναφορά στη «μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει ήδη ξεκινήσει!».
Κι εκεί που περιμένεις να διαβάσεις για τα δύο αντίπαλα μέρη της μάχης το site αναφέρει μόνον ένα και μάλιστα το χαρακτηρίζει φαβορί.

Το site που όπως λέγεται ανήκει στην επιρροή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προέδρου της ΑΕ Σπάρτης γράφει:
«Σχεδόν 2 μήνες πριν τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των Δημοτικών-Περιφερειακών Εκλογών, όλοι οι υποψήφιοι έχουν μπει στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Δήμο Σπάρτης, όπου το τοπίο φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρο.
Ο νυν Δήμαρχος, Σταύρος Αργειτάκος, φαίνεται να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει διαφανεί έτερος υποψήφιος, ο οποίος θα αποτελούσε πραγματική απειλή για την ανανέωση της θητείας της Δημοτικής Αρχής Αργειτάκου.

Οι φορείς της πόλης φέρονται να στηρίζουν τον νυν Δήμαρχο και το έργο του, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των Σπαρτιατών, οι οποίοι εν μέσω κρίσης έχουν δει και σημαντικά έργα να υλοποιούνται (δίκτυο υδροδότησης, πάρκα κλπ) και την πόλη τους καθαρή, παρά τους σημαντικά μειωμένα οικονομικούς πόρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, ο πρωταρχικός στόχος-πρόκληση που έχει θέσει ο κ. Αργειτάκος για την επόμενη 5ετία, είναι η κατασκευή του πρότυπου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης, που θα γίνει πόλος έλξης για την πόλη. Μεγάλο έργο ιστορικής και συμβολικής σημασίας για τη Σπάρτη και τους Σπαρτιάτες».

Είναι προφανές ότι όσοι επιχειρούν να στηρίξουν τον Σταύρο Αργειτάκο τον «καίνε» και μάλιστα τον περιφέρουν καιόμενο…
Κάποτε, κάποιος, πρέπει να μιλήσει στον κ. Δήμαρχο για τους στοιχειώδης κανόνες της επικοινωνίας.
Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχει εκφράσει την άποψή του για τους αιρετούς της Λακωνίας αναφέροντας ότι δεν έχουν κάνει έργο. Μάλιστα στηλιτεύει και την έλλειψη αθλητικών χώρων.
Ας προσέξουν λοιπόν τα «παπαγαλάκια» γιατί εκθέτουν όποιον αγγίζουν. Ιδιαίτερα ας προσέξουν οι άνθρωποι Αργειτάκου που είναι στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον Γιαννακόπουλου.
Το μόνο που δεν επιθυμούν, αντιθέτως απεχθάνονται, οι φίλαθλοι της Σπάρτης είναι η ανάμιξη της πολιτικής στην αγαπημένη ομάδα τους...
Και για την ιστορία τους υπενθυμίζουμε στους συνεργάτες του κ. Γιαννακόπουλου ότι στην Σπάρτη κατεβαίνουν τουλάχιστον 4 - 5 Δημοτικοί Συνδυασμοί. Μάλιστα κάποιοι επικεφαλής συνδυασμών έχουν ασχοληθεί και με την υπόθεση του Σπαρτιατικού ποδοσφαίρου.
Θυμίζουμε δε ότι  ακόμα και αυτή η υποψηφιότητα Αργειτάκου σημειώνει ύποπτους κλυδωνισμούς… που δεν χαρακτηρίζουν ένα φαβορί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου