18.5.14

Σήμερα οι Μεσσήνιοι έχουν την άριστη επιλογή

Σε λίγες ώρες ανοίγουν οι κάλπες και οι Μεσσήνιοι πολίτες που έχουν επιλέξει να ψηφίσουν τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, θα μπούν στο δίλημα ποιούς απο τους υποψηφίους θα σταυρώσουν για να αναδείξουν σε περιφερειακούς συμβούλους.
Η σταυροδοσία είναι εξίσου σημαντική προσωπική ευθύνη με την επιλογή της παράταξης.
Είναι η επιβράβευση ή η αποδοκιμασία της προσφοράς,των συμπεριφορών,των ικανοτήτων, αλλά και του ήθους που έχουν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.
Θεωρούμε ότι η προσφορά στην κοινωνία θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή,γιατί οι πολίτες έχουν ανάγκη στα αξιώματα να ανεβαίνουν άνθρωποι που σέβονται τις αγωνίες και τα προβλήματα του κόσμου.
Οι έρημοι και απρόσωποι εκπρόσωποι, που επιβάλλονται απο τους μηχανισμούς και τα κόμματα οδήγησαν μέχρι σήμερα σε καταστροφή όλων των θεσμών.
Οι Μεσσήνιοι έχουν την ευκαιρία να επιβραβεύσουν την μοναδική όπως κύλησε ο χρόνος προσφορά της Ντίνας Νικολάκου.
Χωρίς να έχει πίσω της κανένα μηχανισμό να την επιβάλλει, χωρίς να απευθύνεται σε κομματικό ακροατήριο, προσπάθησε υπερβάλλοντας πολλές φορές τις δυνάμεις της, να είναι χρήσιμη στον άνθρωπο που την εμπιστεύθηκε (Πέτρο Τατούλη) αλλά και στους πολίτες.
Διαχειρίστηκε ως πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής αμύθητα ποσά και ΚΑΝΕΙΣ δεν έκανε ούτε υπαινιγμό για τον τρόπο που τα διαχειρίστηκε.
Η Ντίνα απέδειξε ικανότητες που βοήθησαν εξαιρετικά το έργο της περιφέρειας και έλυσε προβλήματα που ήταν χρόνια άλυτα.
Επιπλέον 3,5 χρόνια καθήλωσε τον προσωπικό της εγωϊσμό και στην κυριολεξία υπηρέτησε όλες τις επιλογές του Πέτρου Τατούλη, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα ούτε στον ίδιο ούτε στην παράταξη.
H Ντίνα Νικολάκου δεν είναι μία επιλογή στα τυφλά, δεν είναι επιλογή κομματικής συμπάθειας ή μηχανισμών.
Είναι μία επιλογή που έχει ήδη αποδειχθεί εξαιρετική.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου