6.6.14

BINTEO - Ο μαθητής "έδωσε" τη ... σεξομανή καθηγήτρια του

Κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου η 34χρονη 

Τις σεξουαλικές επαφές που είχε με την 34χρονη καθηγήτριά του η οποία πλέον κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και εξαναγκασμό σοδομισμού, ομολόγησε ένας 16χρονος μαθητής του Davis High School στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 34χρονη είχε τουλάχιστον πέντε σεξουαλικές επαφές με τον ανήλικο μαθητή από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013 ο οποίος κατά τη διάρκεια ακρόασης τον Φεβρουάριο ανέφερε ότι είχε προβλήματα επικοινωνίας με τους γονείς του. Αφορμή των οικογενειακών προβλημάτων, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν η μετακόμιση της οικογένειας στη πολιτεία της Γιούτα στην οποία ο νεαρός άρχισε τα ναρκωτικά και τις κοπάνες από το σχολείο.

Η πρώτη σεξουαλική επαφή που είχαν μαθητής και καθηγήτρια ήταν στο

πάρκινγκ μιας εκκλησίας, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Salt Lake Tribune ο μαθητής κατά τη διάρκεια της ακρόασης είχε  περιγράψει με ακρίβεια στις αρχές  τα τατουάζ στο σώμα της 34χρονης καθηγήτριας του, και επιβεβαίωσε και τη διάταξη των πραγμάτων που υπήρχαν στο σπίτι της.
Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της δίκης ο δικηγόρος της καθηγήτριας προσπάθησε να πείσει την έδρα ότι η πελάτισσα του άδικα διώκεται, ωστόσο ο δικαστής αποφάσισε να ορίσει ξανά δικάσιμο για τον προσεχή Σεπτέμβριο απορρίπτοντας τη υπερασπιστική της γραμμή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου