" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

27.6.14

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ - Έλεγχος του υπ. Παιδείας στα βαθμολογικά στοιχεία της Α' Λυκείου


Έλεγχος του υπ. Παιδείας στα βαθμολογικά στοιχεία της Α' Λυκείου

Έλεγχο θα κάνει το υπουργείο Παιδείας στα βαθμολογικά στοιχεία που αφορούν τις επιδόσεις των μαθητών εφέτος στην Α' Λυκείου όπου εφαρμόστηκε για πρώτη φορά ο θεσμός της Τράπεζας Θεμάτων. 
Οι εκπρόσωποι του υπουργείου ωστόσο επαναλάμβαναν την Τετάρτη σε όλους τους τόνους ότι ο νέος θεσμός είναι πολύ σημαντικός για την εκπαιδευτική διαδικασία και οι όποιες δυσλειτουργίες από την εφαρμογή του αφορούν απλά την πρώτη χρονιά εφαρμογής του.
Όπως δηλώνει ο υφυπουργός Παιδείας κ. Αλ. Δερμεντζόπουλος στο «Βήμα» το υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του προς τους διευθυντές των σχολείων της χώρας ζητάει να συγκεντρωθούν τα βαθμολογικά στοιχεία των περυσινών εξετάσεων (2012-13) και των εφετινών (2013-14) ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις. Αν υπάρξουν, θα αναζητηθούν οι αιτίες αλλά και λύσεις για να αρθούν οι τυχόν αδικίες κατά την εφετινή πρώτη εφαρμογή του νέου θεσμού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου