26.6.14

Ερωτεύτηκε την νταντά των παιδιών της και χώρισε…. τον άντρα της!

Μια διαφορετική ιστορία από τις άλλες κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.
Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης με πρωταγωνίστρια την συγγραφέα Michele Macfarlane μιας, μέχρι πρόσφατα, κλασσικής νοικοκυράς και μητέρας 3 παιδιών η οποία ερωτεύτηκε την νταντά των παιδιών της, με αποτέλεσμα να χωρίσει τον άντρα της μετά απο 15 χρόνια γάμου.
Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι μετακόμισε στο Cape Town όπου και προσέλαβαν μια 23χρονη για να φροντίζει τα παιδιά τους, καταλήγοντας να γίνει το μήλο της έριδος.
Όπως αναφέρει στο βιβλίο που έχει γράψει η ίδια η Michele με τίτλο «I left my husband for the au pair-True story», «Άφησα τον σύζυγο μου για την νταντά – αληθινή ιστορία», δεν είχε ποτέ φανταστεί να έχει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, όμως όταν ένιωσε αυτά τα συναισθήματα δεν μπορούσε να τα αγνοήσει και έτσι οταν ερωτεύθηκε την 23χρονη νταντά και μάλιστα το πάθος της για εκείνη ήταν τόσο μεγάλο δεν μπορούσε πια να ζει χωρίς αυτήν.
Παράλληλα, προσθέτει ότι: «Κάτι στο δυναμισμό της με έκανε να νιώσω χαρούμενες φτερωτές πεταλούδες στο στομάχι», ενώ η ίδια αυτοχαρακτηρίζεται «ομοφυλόφιλη συγγραφέας».
Το αποτέλεσμα ήταν εκείνη να χωρίσει με τον άντρα της, γεγονός που κανείς δεν είδε με καλό μάτι και κυρίως τα παιδιά της, τα οποία ήταν πολύ θυμωμένα και μπερδεμένα.
Ωστόσο, το τέλος της σχέσης των δυο γυναικών ήταν άδοξο καθώς παρόλο που οι δυο γυναίκες παντρεύτηκαν στη Νότια Αφρική το 2009, μετά χώρισαν αφού όπως υποστηρίζει η νταντά είχε αρχίσει να γίνεται πολύ ζηλιάρα και κτητική.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου