Ένας 57χρονος και ένας 31χρονος συνελήφθησαν καθώς ο πρώτος ασέλγησε εις βάρος 7χρονου κοριτσιού και ο δεύτερος εις βάρος 17χρονου, αφού πρώτα του έριξε στο φαγητό ναρκωτική ουσία
Πιο συγκεκριμένα, ως προς την πρώτη περίπτωση, το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων 57χρονος Έλληνας, εργαζόμενος σε αθλητικό σωματείο.
Βαρύνεται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιού.
Ειδικότερα, μετά την καταγγελία ημεδαπής ότι ο 57χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος της 7χρονης κόρης της, διενεργήθηκε έρευνα κατά την οποία επιβεβαιώθηκαν τα καταγγελλόμενα και στη συνέχεια εντοπίσθηκε ο δράστης και συνελήφθη.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη την ίδια μέρα, πρωί στο Παγκράτι, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 17χρονου αλλοδαπού ότι ο 31χρονος είχε ασελγήσει σε βάρος του, προέκυψε ότι ο συλληφθείς αφού είχε χορηγήσει κάποια ναρκωτική ουσία μέσω του φαγητού στο 17χρονο εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε πέσει σε κατάσταση ύπνωσης και ασέλγησε σε βάρος του.
Στη συνέχεια, ανάρτησε σχετικό βιντεοληπτικό υλικό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 1,9 γραμμ., ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,1 γραμμ. και μισό ναρκωτικό δισκίο.