" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.6.14

Απίστευτο! Ήρθαν τετ-α-τετ με τον Ξηρό και τον έχασαν


Απίστευτο! Ήρθαν τετ-α-τετ με τον Ξηρό και τον έχασαν

Τετ-α-τετ με τον επικηρυγμένο Χριστόδουλο Ξηρό ήρθαν αστυνομικοί, που έκαναν περιπολία στα Νότια Προάστια την περασμένη Παρασκευή. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. 
Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον καταδικασμένο για τη 17 Νοέμβρη στο Παλαιό Φάληρο, με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν για να διασταυρώσουν τα στοιχεία του οχήματος και τον δραπέτη να καταφέρνει να διαφεύγει στα στενά της περιοχής και να εξαφανίζεται.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Εθνους, κατάφεραν να βιντεοσκοπήσουν το αυτοκίνητο και τον ίδιο τον Χριστόδουλο Ξηρό, με τα στοιχεία να εξετάζονται. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ξηρός έχει γίνει αγνώριστος σε σχέση με την εμφάνιση που είχε στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα λίγες ημέρες αφότου εξαφανίστηκε. Ο Ξηρός έχει αφήσει μούσι, μακριά μαλλιά, ενώ έχει παχύνει αρκετά.
Η τυχαία συνάντηση με τον τρομοκράτη θύμισε σε πολλούς, τη συνάντηση των μελών της 17Ν με την αστυνομία, το 1992 στη Λουίζης Ριανκούρ.
Εκτιμάται ότι στο σύστημα υπόθαλψης και υποστήριξης του Ξηρού μετέχουν όχι μόνο άτομα από το περιβάλλον του «πυρήνα φυλακής» των Πυρήνων αλλά και πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν σε άλλες οργανώσεις.
Οι έρευνες εστιάζονται στο Παλαιό Φάληρο, καθώς η περιοχή δεν θεωρείται τυχαία, αφού την 1η Φεβρουαρίου στην οδό Αγίας Κυριακής είχε εντοπισθεί ένα αυτοκίνητο-γιάφκα, το οποίο είχε κλαπεί την 1η Ιανουαρίου από την Κερατέα, μέρα απόδρασης του Ξηρού. 
Επίσης, στην ίδια περιοχή είχε εντοπισθεί καμένο το όχημα, που είχαν αφήσει πίσω τους οι δράστες της επίθεσης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφ. Συγγρού

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου