27.6.14

Σοκ στη σόουμπιζ! Μοντέλο μαχαίρωσε το γιο της και αυτοκτόνησε


Σοκ στη σόουμπιζ! Μοντέλο μαχαίρωσε το γιο της και αυτοκτόνησε

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε ένα πλούσιο προάστιο της Βαρσοβίας, όταν ένα μοντέλο έπνιξε με το μαξιλάρι του τον εξάχρονο γιο της και μετά αυτοκτόνησε μπήγοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά της γιατί πίστευε ότι ο σύζυγός της θα την εγκαταλείψει.
Η 27χρονη Ελίζα Κολοτζίετζ βρέθηκε νεκρή δίπλα στον γιο της από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους.
Οι γείτονες και οι φίλοι του ζευγαριού είναι σοκαρισμένοι από την εξέλιξη αυτή, καθώς όπως είπαν θεωρούσαν ότι ήταν η τέλεια οικογένεια και ζούσαν μια παραμυθένια ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Κολοτζίετζ έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια το παιδί της και μετά πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι, επέστρεψε στο δωμάτιο του γιου της και μαχαιρώθηκε.
Η 27χρονη υπήρξε διάσημο μοντέλο στη χώρα της και είχε σπουδάσει οικονομικά σε ένα από τα ακριβότερα πανεπιστήμια της Βαρσοβίας.
Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στη σελίδα της στο Facebook, δείχνουν μια γυναίκα χαμογελαστή και σε αρκετές από αυτές ποζάρει κρατώντας αγκαλιά τον γιο της.
«Ήταν όμορφη, ψηλή και φιλική. Ο σύζυγός της ήταν επιτυχημένος, πλούσιος και όμορφος και ο γιος τους ήταν ένα χαρούμενο και ανέμελο αγοράκι. Ήταν η τέλεια οικογένεια», είπε ένας γείτονάς τους.
Πληροφορίες θέλουν το πρώην μοντέλο να έπασχε από κατάθλιψη, ενώ είχε ξεκινήσει να επισκέπτεται ψυχίατρο αφού είχε αποκτήσει εμμονή και πίστευε ότι ο σύζυγός της θα την εγκατέλειπε.
«Είχε έναν πλούσιο σύζυγο και πίστευε ότι αν την εγκατέλειπε δεν θα της άφηνε τίποτα. Τους τελευταίους μήνες δεν έβγαινε έξω και σταμάτησε να βλέπει φίλους. Ζούσε μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση», είπε ένας φίλος της οικογένειας.

star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου