11.7.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ -Ελεύθερος για κολύμπι ο χώρος μπροστά στην Ανάσταση

Σε έκτακτη συνεδρίασή της σήμερα, την οποία ζήτησε ο Δήμαρχος σε συνέχεια συζήτησης χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο και της αναταραχής που είχε προκληθεί, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση ισχύος του από 21.05.2014 μισθωτηρίου συμβολαίου μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και ιδιώτη στην Ανατολική Παραλία έμπροσθεν του Ναού της Ανάστασης. 
Επομένως, ανεκλήθη η παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού για το έτος 2014 στον ιδιώτη αυτόν, που του είχε δοθεί, κατόπιν δημοπρασίας, με σκοπό την ανάπτυξη της δραστηριότητας «θαλάσσια παιδική χαρά και μη μηχανοκίνητα». Επίσης, θα επιστραφεί στον ιδιώτη το ποσό του ανταλλάγματος που είχε καταβάλει κατά την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβολαίου.
ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πριν την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε την ακτή έναντι του Ναού της Ανάστασης, συνομίλησε με πολίτες – λουόμενους και εξήγησε τι συνέβη και τη διαδικασία που ο ίδιος κίνησε, για την ανάκληση ισχύος του μισθωτηρίου συμβολαίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου