" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.9.14

Αναγνωρίσθηκε το θύμα του αποτρόπαιου εγκλήματος στο Αιγάλεω

Αναγνωρίσθηκε αργά το απόγευμα το θύμα του φρικιαστικού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα όταν η Πυροσβεστική πήγε να σβήσει φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στην συμβολή των οδών Μούδρου και Στέφανου Σαράφη, στο Αιγάλεω.

Οι πυροσβέστες βρήκαν δίπλα στον κάδο το πτώμα ηλικιωμένου άνδρα μέσα σε σακούλες απορριμμάτων, τεμαχισμένο σε δύο κομμάτια ενώ έλλειπαν και τα δάχτυλα των χεριών προφανώς για να μην αναγνωρισθεί από τα δακτυλικά αποτυπώματα . Το πτώμα ήταν καμένο από τη μέση και πάνω.

Τελικά το θύμα αναγνωρίστηκε σήμερα από την οδοντοστοιχία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για 85χρονο ο οποίος έμενε σε μικρή απόσταση από το σημείο και είχε δηλωθεί εξαφάνιση από την κόρη του.

Στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας βρίσκονται άτομα του στενού περιβάλλοντος του θύματος που δίνουν καταθέσεις στο πλαίσιο της έρευνας για την διακρίβωση των κινήτρων της ανθρωποκτονίας και τον εντοπισμό των δραστών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου