26.9.14

Πλήρωναν να ακούσουν τις καυτές συνομιλίες των γυναικών τους και έβγαινε ...ο Κοινούσης!

Μία απίστευτη υπόθεση έφεραν στο φως οι έρευνες της ΕΛΑΣ, έπειτα από καταγγελίες για 56χρονο Ελληνα ο οποίος, με την ιδιότητα του ιδιωτικού ερευνητή (ντετέκτιβ), διατηρούσε γραφεία ιδιωτικών ερευνών στην Πάτρα και στην Αθήνα και εξαπατούσε πολίτες, υποσχόμενος την παρακολούθηση και καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών, χωρίς την συγκατάθεση των συνομιλητών, έναντι αμοιβής.
Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, ο 56χρονος με σκοπό το παράνομο όφελος, δημιούργησε ιστοσελίδα παροχής υπηρεσιών ιδιωτικού ερευνητή και ανάρτησε σε διάφορες ιστοσελίδες, σχετικές αγγελίες, στις οποίες εκτός των άλλων, αναφερόταν η δυνατότητα πρόσβασης και καταγραφής τηλεφωνικών συνομιλιών.
Τα επιβεβαιωμένα θύματά του είναι τουλάχιστον 65, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι στα δίχτυα του έπεσαν πάνω από 100 πολίτες.
Συγκεκριμένα, όπως κατέδειξαν τα αποτελέσματα της άρσης τραπεζικού απορρήτου, από το Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τον Αύγουστο του 2014 στο λογαριασμό του 56χρονου κατατέθηκαν χρήματα από 65 άτομα, συνολικού ύψους 85.540 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούσαν σε άνδρες που τους είχε κυριεύσει η ζήλια για τις συζύγους τους και απευθύνθηκαν στον 56χρονο με σκοπό να τις πιάσουν να συνομιλούν με τον εραστή τους.
Αφού, όμως, πλήρωναν από 3.000 μέχρι 5.000 ευρώ στον εγκέφαλο του κυκλώματος, το υλικό που λάμβαναν δεν αποτελούσε καμία απόδειξη ότι οι σύντροφοί τους ήταν άπιστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντί στο υλικό που τους έστελνε να ακούγονται οι καυτές συνομιλίες των γυναικών τους, αυτό που έπαιζε ήταν το γνωστό άσμα «Ανθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε», καθώς και άλλες επιτυχίες του Γιώργου Κοινούση!
Σε έρευνα, που διενεργήθηκε στο διαφημιζόμενο γραφείο ιδιωτικών ερευνών στην Πάτρα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 56χρονος, αλλά και δύο γυναίκες 46 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και παράβαση της νομοθεσίας για τη λειτουργία γραφείων ιδιωτικών ερευνών καθώς και περί όπλων, κατά περίπτωση.
Όπως διαπιστώθηκε η 46χρονη συλληφθείσα λειτουργούσε το γραφείο χωρίς άδεια, καθώς είχε λήξει από τον Ιούνιο του 2012, ενώ ο 56χρονος και η 35χρονη απασχολούνταν στην επιχείρηση χωρίς την προβλεπόμενη άδεια εργασίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου