21.2.15

ΣΟΚ - Με καλάσνικοφ γάζωσαν τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού - Πως έγινε το φονικό !

Όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου για τον 47χρονο αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη, πατέρα δυο ανηλίκων παιδιών και κουμπάρο του Αραβαντινού.

Ο αρχιφύλακας ήταν στο σπίτι του στη Κουβέλα Στυλίδας μαζί με τη μάνα του, τον αδελφό του και μια φίλη της οικογένειας.
Λίγο πριν τις 5:00΄ το απόγευμα ο αρχιφύλακας βγήκε από το σπίτι για να πάει για κυνήγι. Μόλις άνοιξε την πόρτα του βυσσινί Suzuki Vitara και κάθισε στο κάθισμα του οδηγού, οι εκτελεστές τον γάζωσαν με καλάσνικοφ και πιστόλι.
«Δεν είχε προλάβει να κλείσει την πόρτα. Είχε δεχθεί πολλές σφαίρες σε όλο το σώμα, ακόμα και το λαιμό. Το αυτοκίνητο το έκαναν κόσκινο..», είπε ένας από τους γείτονες που έφτασαν αμέσως στο σημείο.
Η μητέρα του και ο αδελφός του που άκουσαν τους πυροβολισμούς πετάχτηκαν έξω και πάγωσαν αντικρίζοντας τον αρχιφύλακα νεκρό μέσα στα αίματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος από τους δικούς του πρόλαβε να δει ένα αυτοκίνητο μαύρο να απομακρύνεται με ταχύτητα, πιθανότατα μάρκας Passat, ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου.
Ο νεκρός αρχιφύλακας παραμένει μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσει στο σημείο ιατροδικαστής, ενώ καταφθάνει και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα.
Ο άτυχος 47χρονος τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στενός φίλος και κουμπάρος του Αντώνη Αραβαντινού, ο οποίος δήλωσε συντετριμένος με το τραγικό συμβάν

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου