21.2.15

Αδ.Γεωργιάδης - «Ότι θα πήγαινα στη Βουλή για να ψηφίσω Μνημόνιο με εισηγητές Υπουργούς τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη ομολογώ δεν το περίμενα!»

Ο βουλευτής της ΝΔ «χτύπησε» με απανωτά tweets μετά το Eurogroup.

Σε μπαράζ μηνυμάτων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συμφωνία στο Eurogroup. Τα περισσότερα ήταν ειρωνικά για την κυβέρνηση και για τις «κόκκινες» γραμμές. Σε ένα από τα tweets του αναφέρει: « Η μόνη κόκκινη γραμμή που έμεινε στο Βαρουφάκη είναι αυτή στο γιακά του, για αυτό και φοράει το σακάκι» αναφέρει.
adonis
Άλλα χαρακτηριστικά tweets είναι:
«Θα κάνω πλάκα γενικά αλλά πριν θέλω να πω ότι τέτοια πολιτική αναισχυντία δεν έχω ξαναδεί: έκαναν εκλογές και είπαν σε όλα Ναι! Με ξεπερνά!»
«Ότι θα πήγαινα στη Βουλή για να ψηφίσω Μνημόνιο με εισηγητές Υπουργούς τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη ομολογώ δεν το περίμενα!»
«Έχουμε και λέμε: Τρόικα (παρούσα), Αξιολόγηση (εδώ), Στόχοι (ίδιοι), Πρόγραμμα που παρατείνεται (το ίδιο), Διαγραφή χρέους (γαργάρα)…»
«Φοβόμουν τόσο διότι πάντα πίστευα ότι εάν έφθαναν εδώ, θα πήγαιναν στον λαό με κάποιο τρόπο, έπεσε έξω, τα υπέγραψαν όλα! Μά τα πάντα!»
«Τελικά αγαπητέ Δημήτρη Στρατούλη σκίσατε το Αντιμνημόνιο! Ως συνεπής Μνημονιακός σ´ευχαριστώ!»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου