21.2.15

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ; Σακελλαρίδης: Εμείς δεν θα βαφτίσουμε το κρέας... ψάρι

Σε καλύτερο σημείο αφετηρίας σε σχέση με την 24η Ιανουαρίου βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε το βράδυ της Παρασκευής όπως δήλωσε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις Σόιμπλε ότι η κυβέρνηση θα δυσκολευτεί να παρουσιάσει την απόφαση στον ελληνικό λαό ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε ότι αυτό δεν είναι θέμα γιατί «ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτή τη στιγμή δόθηκε μια μάχη και σίγουρα είμαστε σε καλύτερο σημείο αφετηρίας από τις 24 Ιανουαρίου γιατί μιλάμε με άλλο ορίζοντα και άλλου είδους ρυθμίσεις».

«Δεν μιλάμε για τα μέτρα στο mail Χαρδούβελη και μέτρα περαιτέρω λιτότητας».

Ερωτηθείς για τα ισοδύναμα μέτρα που ζητούνται ο κ. Σακελλαρίδης εξήγησε μέσωσ του παραδείγματος της αντικατάστασης του ΕΝΦΙΑ με τον Φόρο Μεγάλης Περιουσίας ότι δεν υπάρχει κενό στο φορολογικό νόμο.

«Εμείς θα πούμε τι κερδίσαμε και τι χάσαμε με ειλικρίνεια. Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι» συμπλήρωσε ο κ. Σακελλαρίδης ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι παραχώρηση η δέσμευση των χρημάτων του ΤΧΣ για τις τράπεζες γιατί δεν αντιστοιχεί σε αυτό που λέγαμε πριν τις εκλογές.

«Ο λαός είναι αρκετά ώριμος για να καταλάβει αν η χθεσινή συμφωνία είναι θετική ή αρνητική εξέλιξη» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου